Stana Izbașa a împlinit vârsta de 53 de ani, dar arată ca la 20. Artista spune că nu a apelat însă la operații estetice.

Artista și-a uimit fanii cu look-ul său

Ultima poză postată de Stana Izbașa a strâns multe aprecieri, dar și comentarii din partea fanilor. Artista are un machiaj strident, gene false și un chip lipsit de riduri.

Citește și: Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Stana Isbașa are un stil de viața sănătos, mănâncă echilibrat și are grijă și de sufletul și mintea sa.

Sandra Izbașa a fost condamnată pentru dare de mită

Artista a fost condamnată la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, după ce a dat mită în valoare de 3.500 de dolari pentru obținerea unei diplome de la Facultatea de Drept, asta fără a participa la cursuri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Fiica ambasadorului”

„Afacerea spăgilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane (județul Caraș-Severin) a fost soluționată definitiv, după ce Înalță Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat asupra recursurilor declarate în dosarul de corupție instumentat de fostul PNA.

Magistrații instanței supreme au admis în întregime recursul procurorilor Anticorupție din Timișoara, astfel că renumita cântăreață de folclor Stana Izbasa s-a ales cu o condamnare penală, cu suspendare, de doi ani și șase luni pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”,  scria România Liberă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si