Start-Up Nation 2022 suma maxima firma. Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu a declarat că programul Start-Up Nation, ediția 2022, urmează să fie lansat pe 19 iulie și va avea un subpilon dedicat românilor din străinătate. El a adăugat că așteaptă încă 1,7 miliarde de lei la rectificarea bugetară. 

Antreprenorii au la dispoziție 30 de zile lucrătoare, începând cu 19 iulie 2022, pentru a trimite proiecte

Proiectul va fi lansat pe 19 iulie la ora 10. Începând cu această dată doritorii au la dispoziție 30 de zile lucrătoare pentru a se înscrie, mai exact până pe 1 septembrie, ora 20.

Citeste si: VIDEO- Un proiect al Primăriei Capitalei vrea să impună o schemă de culori neutră și alte reguli strice pentru a uniformiza fațadele magazinelor

„Până pe 19 iulie, toți cei interesați au posibilitatea să facă preînscrieri pe platforma ministerului. Pe 18 va fi un interval de câteva ore în care platforma nu va funcționa, motivat de faptul că cei de la STS vor face ultimul import de date din bazele de date de la Registrul Comerțului”, a declarat ministrul Daniel Cadariu. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Înscrierea proiectelor, pentru obținerea finanțării, se va face exclusiv online pe platforma  granturi.imm.gov.ro.

Start-Up Nation 2022

Care este suma maxima pe care o poate primi o firma in cadrul proiectului Start-Up Nation 2022

„Bugetul pentru acest an va fi de 520 de milioane de lei, dintre care 500 de milioane credite de angajament, 20 de milioane credite bugetare. Bugetul total necesar va fi de 2,2 miliarde de lei.

În urma discuțiilor avute la MF am primit asigurarea că vom primi finanțare la rectificare pentru a putea implementa în totalitate acest program. Vor fi granturi maxime de 200.000 de lei prntru cei care vor crea minimum două locuri noi de muncă și de maximum 100.000 de lei pentru cei care vor crea doar un loc de muncă”, a mai adăugat Daniel Cadariu. 

Ministrul a spus că în ediția a treia nu va mai fi punctat numărul locurilor de muncă nou-create, dar se va pune accent pe activitățile cu plus-valoare în România, respectiv incvestițiile inovative, energia verde, digitalizarea și pregătirea antreprenorială.

Citeste si: Posibilitatea de a investi cu risc variabil, oferită de un proiect românesc inovator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si