Close sidebar
Close sidebar

Statul le-a luat copiii pentru ca au IQ-ul prea mic. Povestea halucinanta a unui cuplu

Un cuplu din Statele Unite sustine ca statul le-a luat cei doi copii pe motiv ca IQ-ul lor e prea mic.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amy Fabbrini, in varsta de 31 de ani, si Eric Ziegler, de 38 de ani, au pierdut custodia primului lor copil, Christopher, la aproape patru ani dupa ce s-a nascut.

Fabbrini a declarat pentru News Channel ca acesta a fost luat pentru un prieten l-ar fi acuzat de neglijenta si de faptul ca nu se prinde de „indiciile” pe care copilul le da.

Apoi, in urma cu cinci luni, serviciile sociale le-au luat si al doilea copil, Hunter, care abia s-a nascut.

Potrivit documentelor puse la dipsozitie de catre cuplu, evaluarile psihologice au aratat ca femeia are un IQ de 72, plasand-o la „limita extrem de scazuta a rangului de inteligenta", in timp ce sotul ei are un IQ de 66, ceea ce il plaseaza intr-o "o gamă uşoară de dizabilităţi intelectuale".

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

IQ-ul mediu este cuprins intre 90 si 110.

"Sunt incapabili din punct de vedere intelectual, fara sa aiba nicio indicatie dupa care sa se ghideze", a declarat un fost voluntar al agentiei de stat care a supravegheat vizitele cuplului la primul copil, din iunie pana in august, scrie DailyTelegraph.

Femei mai are doi copii, gemeni, din prima relatie, insa a cedat custodia cand a ramas insarcinata cu Christopher.

Totusi, femeia nu a stiut ca e gravida pana in luna a 9-a.

Tatal ei, in varsta de 74 de ani, a refuzat sa isi sustina fiica, afirmand ca "nu are instinctele necesare sa fie mama".

Acesta a spus ca sotia lui se ocupa de gemeni, dar a murit de Alzheimer inainte ca Christopher sa se nasca.

Motiv pentru care barbat a contactat serviciile sociale.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI