Expertii in moda si stil au cateva sfaturi, care-si trag radacinile din reguli simple, aplicate de ani de zile. Acestea sunt: materiale de calitate, versatilitate si fara extravagante. Iata cum poti sa te imbraci impecabil in fiecare zi, respectand aceste principii simple.

1. Orice barbat trebuie sa detina cel putin un costum de calitate

Indiferent daca lucrezi intr-un domeniu in care trebuie sa fii mereu la patru ace sau daca porti costumul o data pe an, la nunta unor prieteni, aceasta piesa vestimentara nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.

Ideal ar fi sa detii un costum facut pe comanda, de la un brand made to measure. Astfel, te asiguri ca vei avea un costum care-ti vine impecabil. Alege un model clasic, mai inchis la culoare, in doi nasturi, cu putine detalii. Costumul este ca o panza pe care pictezi mai apoi cu felul in care il accesorizezi. 

Citeste si: VIDEO- Accesorii vestimentare pentru vară- haina de blană. Creatorii explică

2. Orice barbat artrebui sa detina un ceas de calitate

Femeile au bijuteriile. Barbatii au ceasurile. Un ceas de calitate, in acord perfect cu personalitatea celui care il poarta, spune extrem de multe despre statutul social, preferintele si rafinamentul unui barbat. Alege ceasul care te reprezinta, un ceas pe care sa-l porti confortabil si care se potriveste cu constitutia ta. Tu decizi cat de mare sau de mic sa fie ceasul.

Expertii sunt de parare ca un cadran cu diametrul de 40 de mm este cel mai recomandat.

3. Poarta haine colorate atunci cand ocazia e potrivita

Barbatii se tem adesea de culori. Daca in garderoba ta ai numai haine albe, gri sau bleumarin, atunci poate este momentul sa indraznesti sa porti si ceva mai colorat. Incearca verde, bleu, galben sau chiar roz pal. Atentie insa cu ce ocazie porti aceste haine.

Culorile se potrivesc pe zi, la evenimentele informale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: De ce să alegi un aparat de aer condiționat multisplit

4. Alege jeans slim fit

Acest tip de pantaloni se potrivesc in mai multe combinatii. Pot fi purtati cu un tricou si pantofi sport, pentru un look casual sau pot fi combinati cu o camasa si un pulover din casmir, pentru o tinuta relaxata la birou. Alege culori inchise pentru jeansi, mai ales daca vrei sa ii porti si in contexte mai formale.

5. Investeste in incaltaminte de calitate

La fel ca ceasul, incaltamintea este un aspect la care barbatii nu ar trebui sa faca rabat de la calitate. Printre primele lucruri pe care femeile le observa la tinuta unui barbat sunt pantofii. In ce priveste pantofii eleganti, modelele clasice cu varful rotunjit sunt de preferat. Cele cu varf patratos sau ascutit au mult mai multe sanse sa se demodeze in timp.

Pentru incaltamintea sport, alege branduri de calitate, care ofera modele variate, pe care le poti purta atat la iesirile cu prietenii cat si la birou. De exemplu, investeste intr-o pereche de adidasi Versace originali pentru barbati, un model clasic, cu talpa dreapta, care poate fi purtat in diferite ocazii.

Citeste si: Lenjeriile de pat care nu necesită călcare, tendința anului 2021

Ghideaza-te dupa aceste principii, daca vrei sa-ti alcatuiesti o garderoba versatila care-ti va permite sa te imbraci impecabil in orice situatie. Nu uita insa ca regulile pot fi incalcate, atunci cand ai un motiv sa faci asta. Poti experimenta cu materialele si culorile sau cu modele mai extravagante, insa asigura-te ca este contextul potrivit pentru a face acest lucru. Altfel, retine cele trei principii de baza: calitate, versatilitate si modele clasice. Aplicand aceste principii si regulile de mai sus, vei fi mereu imbracat fara cusur.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si