De-a lungul timpului, Kim Kardashian și-a format o imagine bine pusă la punct și a reușit să se pună în valoare. După ce a mizat pe cosmetice, Kim a ales să investească și într-un brand de lenjerie intimă. Recent, a lansat o nouă colecție care s-a vândut în timp record. 

În ianuarie 2022, marca de lenjerie intimă a lui Kim Kardashian, SKIMS, era evaluată la 3,2 miliarde de dolari. De la debutul său în 2019, brandul și-a extins oferta inițială.

Citeste si: Plaje exotice...în România

Deși inițial vedeta vindea doar body-uri și pantaloni scurți, pijamale și pantaloni de trening, acum are o gamă largă de articole de bază, care include pulovere și halate de dormit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Recent, ea a lansat un produs care a stârnit diferite reacții pe rețelele sociale: pijamale formate din pantaloni foarte scurți și un top care abia acoperă bustul. Cât valorează acestea?

Cât costă ultimul model de pijamale lansat de Kim Kardashian

Kim Kardashian a lansat o nouă colecție de lenjerie intimă. Produsele au prețuri cuprinse între 42 și 88 dolari.

Pantaloni din jerseu, care seamănă izbitor cu o pereche de lenjerie intimă costă 250 de lei.

Topul este foarte decupat și puțin mai ieftin, adică 195 de lei. 

Citeste si: Un bărbat trăiește o adevărată minune la trei ani după ce i-a fost răpit fiul. Își strânge din nou copilul la piept: “Am fugit împreună din România“

La scurt timp după ce a lansat noua colecție, produsele sunt sub stoc epuizat, semn că fanii au fost impresionați. 

În aprilie 2021, Kim a vândut 20% din brandul său de make-up KKW Beauty către Coty pentru suma de 200 milioane de dolari. Astfel, valoarea acestui brand a urcat până la 1 miliard de dolari, scrie Antena1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si