Close sidebar
Close sidebar

Suferinta fara margini in familia regretatei Ileana Ciuculete. Sotul artistei si Elena Merisoreanu, rapusi de durere

Suferinta fara margini in familia regretatei Ileana Ciuculete. Moartea artistei este un lucru cu care familia si prietenii inca incearca sa se obisnuiasca. Trupul neinsufletit al artistei a fost depus aseara la capela, in ropote de aplauze.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

S-au scurs mai bine de 24 de ore de cand intreaga suflare artistica a fost luata prin surprindere de vestea disparitiei Ilenei Ciuculete. Tuturor le este greu sa inteleaga cum a fost posibil asa ceva. 

In Biserica din Chitilia, acolo unde zace trupul artistei, a fost agitatie mare aseara. Cu lumanari aprinse si cu lacrimi in ochi, toata lumea a venit sa isi ia ramas bun de la cantareata.

„El este, intr-adevar, lipsit de maini si de picioare, fara zanica, cum ii spunea el. E f oarte trist, pentru ca erau tineri si pacat ca s-a stins asa devreme”, a declarat Elena Merisoreanu.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

De departe, cel mai afectat pare sa fie sotul Ilenei, Cornel Gales. Desi a umblat toata ziua pentru a face pregatirile, barbatul pare, cumva, absent din realitatea dureroasa pe care o traieste. Parca doar lacrimile care ii pica pe obraz arata ca mai exista inca urma de viata in el.

In familia artistei vor urma zile grele. Suferinta pe care a provocat-o plecarea prematura a cantaretei este o povara mult prea greu de dus pentru biata ei mama, care abia reuseste sa se mai tina pe picioare. Femeia nu a reusit sa stea prea mult nici langa sicriul fetei sale.

Aseara, tarziu in noapte, la capataiul artistei s-a oficiat o slujba.

Trei saptamani. Atat a avut biata artista ragaz sa incerce sa lupte cu o boala nestiuta. Niste analize banale i-au aratat ca sufera de ciroza hepatica iar ficatul se afla aproape de colaps. A incercat din rasputeri sa se "ia in piept" cu boala, insa aceasta s-a dovedit a fi mai puternica. Iar pe ultima suta de metri, un coleg de breasla, Benone Sinulescu,  pare sa fi avut, cumva, presentimente.

Ileana Ciuculete a plecat brusc dintre noi. Au ramas oamenii dragi ei, marcati pentru totdeauna. Biserica la care a fost depusa va fi loc de pelerinaj pentru urmatoarele doua zile, pana in momentul inmormantarii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI