Close sidebar
Close sidebar

Suntem păcăliţi cu marfă de import sau cu preţuri uriaşe la legume româneşti, deşi avem un uriaş potenţial agricol

Cumpărăm legume româneşti la preţuri triple sau suntem păcăliţi cu marfă de import, tratată chimic să reziste transportului!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Avem un uriaş potenţial agricol şi, paradoxal, recolta e vândută la un preţ de nimic, la marginea drumului, sau putrezeşte la gunoi. Între timp, plătim preţuri şi de trei, patru ori mai mari, samsarilor din pieţe sau cumpărăm legume şi fructe aduse din străinătate, care sunt pline de pesticide şi metale grele, extrem de nocive pentru organism. Urmăriţi o anchetă filmată şi cu o cameră ascunsă.  

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Am ajuns să ne hrănim aproape exclusiv din import la preţuri şi de patru ori mai mari. Cumpărăm peste un milion de tone de legume şi fructe pe an din toate ţările lumii, iar in marile depozite en-gros, de multe ori suntem înşelaţi că marfa a rodit în pământ românesc. 

În realitate, acolo unde pământul e roditor se alege praful de recolta, care e vândută pe bani de nimic la marginea drumului.

Din păcate, România culege doar roadele nepăsării. Avem potenţial agricol uriaş, dar agricultura e faramitată. Statul face doar planuri pe hârtie, iar ţăranii nu s-au asociat ca să livreze constant marfa, prin urmare comercianţii se duc spre import. Şi cum brandul "fabricat în România" vinde bine, de multe ori suntem mintiti ca mancam legume si fructe de pe ogoarele patriei, cand, de fapt, sunt aduse si din deşert.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI