Close sidebar
Close sidebar

Surse judiciare: in ultimele mesaje dintre Uliana Ochinciuc si Dan Condrea, femeia il sfatuia "sa nu faca vreo prostie!"

Ultimele mesaje dintre Uliana Ochinciuc si Dan Condrea au fost date publicitatii de surse din interiorul anchetei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform hotnews.ro, procurorii au gasit in telefonul sotiei lui Dan Condrea un schimb de mesaje, inregistrat cu cateva minute inainte de accidentul in urma caruia patronul Hexi Pharma a murit, in care femeia il sfatuia "sa nu faca vreo prostie", au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Cu cateva minute inainte de accident, sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, i-a trimis un mesaj patronului Hexi Pharma in care il intreba unde este si ce face. Dan Condrea a raspuns scurt" Meditez".

Mesajul urmator venea tot de la sotia sa, care il sfatuia sa aiba grija si sa nu faca vreo prostie. Procurorii au precizat ca" autoturismul implicat in accidentul mai sus mentionat a fost surprins de o camera de supraveghere stradala amplasata in Buftea, efectuand mai multe deplasari pe traseul Buftea -Corbeanca, tur si retur, insumand 13 deplasari in intervalul orar 17:31- 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca", noteaza hotnews.ro.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI