Pagina de Facebook a Elenei Onilă a devenit o adevărată pagină de comemorări. Mortea femeii de 42 de ani a șocat pe toată lumea:„O familie model”, „o familie de admirat”, afirmă cei care i-au cunoscut pe ”Cocuţa” şi Petru Onilă.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mărturisiri neașteptate despre sânii Biancăi: "Am pus mâna și sunt ca două plăcintuțe"

Citeste si: Adolescent de 15 ani amenințat cu un cuțit și jefuit, în plină zi, în Alba Iulia

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Unele colege au povestit că Elena s-ar fi plâns ă se teme să mai vină acasă, că ”ar putea păţi ceva rău”. Iar temerile i s-au adeverit.

„E adevarăt, acelaşi lucru mi-a zis Coca acum o săptămână, când ne-am despărţit, că îi este frică când ajunge acasă să nu păţească ceva rău şi acest criminal o chema acasă că probabil plănuise totul”, a scris o altă colegă.

Citeste si: VIDEO| Imagini în premieră din clubul „Colectiv”

Citeste si: VIDEO| Gheorghe Dincă racola femei prin anunțuri matrimoniale: „Doresc să îmi petrec restul vieții lângă o gospodină”

”Dumnezeu să te odihnească, draga mea colegă, ai fost o femeie deosebită, dispariţia ta atât de subită ne-a lăsat fără cuvinte. O să te plângem în tăcere toate colegele din Germania. Bunul Dumnezeu să îi aibă în pază pe copilaşii tăi. Să-ţi fie ţărîna uşoară, nu te vom uita!”, a transmis una dintre colegele Cocăi Onilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si