Oamenii legii l-au sancționat contravențional pe tânăr cu o amendă în valoare de 2.900 de lei și i- a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile. 

Citeste si: VIDEO| Tatăl Simonei, asistenta decedată la Galați, a aflat de la polițiști de ce a murit fiica sa: „O așteptam să vină acasă”

Viteza, principala cauză a accidentelor

Polițiștii rutieri trag un semnal de alarmă asupra vitezei excesive cu care se circulă, care nu este adaptată la condițiile meteo de drum sau trafic. Din nefericire, viteza este principala cauză a accidentelor rutiere în România.

Pentru a preveni și pentru a combate accidentele rutiere, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să respecte viteza maximă legală permisă pe sectorul de drum pe care circulă și să adapteze, în permanență, viteza la condițiile meteo și de trafic.

Citeste si: Turiști accidentați pe pârtiile cu zăpadă insuficientă din Brașov

Focuri de armă în Capitală pentru prinderea unui bărbat care ar fi furat telefonul unui copil

Polițiștii din Capitală au tras focuri de armă pentru prinderea unui bărbat, suspect de tâlhărie asupra unui copil, acesta ar fi furat telefonul unui copil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului  Bucureşti- Secţia 12 Poliţie, având suport din partea Inspectoratului General al Poliţiei Române- Direcţia Operaţiuni Speciale, au depistat un bărbat, bănuit de săvârşirea unei  infracţiuni de tâlhărie asupra unui minor, la 9 decembrie.

Cel în cauză a fost găsit pe raza unei localităţi limitrofe Bucureştiului, iar la momentul în care a fost somat suspectul a fugit, fiind executate mai multe focuri de armă în plan vertical- fără a fi rănită vreo persoană sau produse pagube materiale”, a transmis Biroul de presă al DGPMB.

Bărbatul a fost prins și imobilizat și dus la audieri la Secția de Poliție 12. Ulterior acesta a fost reținut.

Citeste si: Tragedie în Hunedoara: Un bărbat a decedat în urma impactului violent dintre un TIR și un autoturism

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si