Close sidebar
Close sidebar

Tanara de 18 ani din Bals, ranita grav acum 11 zile, a murit. "Este moarta fiica mea. Durerea este inimaginabila", spun parintii devastati

Tanara de 18 ani din Bals ranita in accidentul rutier petrecut in urma cu aproape doua saptamani pe o strada din oras a murit miercuri la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, unde a fost transferata, in coma profunda, de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, informeaza OLT-ALERT, citand rude ale fetei. Ea va fi adusa acasa maine, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica, 22 octombrie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi medicii banuiau ca pacienta de 18 ani, tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor medicale, nu mai are nici o sansa de supravietuire, medicii de la „Bagdasar Arseni” i-au mai facut, miercuri, o ultima investigatie medicala dupa care i-au confirmat tatalui fetei ca ea se afla, de fapt, in moarte cerebrala.

„Este moarta fiica mea. Medicii banuiau ca e in moarte cerebrala, dar alaltaieri si ieri i-au facut o noua investigatie pentru ca trebuiau sa imi dovedeasca si mie ca se afla in moarte cerebrala. I s-a rupt trunchiul cerebral, creierul s-a stins pe etape. Nu a mai avut nici o activitate cerebrala. Oricum, ii murea si inima astazi, pentru ca la 24 de ore de la moartea cerebrala ii moare si inima”, a spus, pentru OLT-ALERT, tatal fetei.

„Este o durere inimaginabila pentru un parinte sa isi inmormanteze copilul. Cand iti moare o sora, un tata, o mama este altceva. Cand se intampla insa un necaz ca asta, iti imaginezi cat e de rau, dar nu poti sa simti ce simte un parinte”, a mai spus, rapus de durere, tatal tinerei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In accidentul in care a fost ranita tanara (7 octombrie) au fost implicate doua autoturisme, o autoplatforma si cinci persoane. Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Nicolae Balcescu din Bals, dupa ce un sofer a iesit cu masina din parcarea unui supermarket fara sa se asigure.

Impactul dintre autovehicule a fost atat de puternic, incat masina in care tanara de 18 ani se afla in calitate de pasager (cea care circula regulamentar), s-a rasturnat pe o parte, fata, aflata pe scaunul din dreapta-fata, ramanand incarcerata in autoturism.

Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au indepartat mai multe elemente de caroserie, accesul catre victima fiind dificil din cauza faptului ca autoturismul era rasturnat pe o parte.

Imediat dupa accident, tanara a intrat in coma din cauza traumatismelor grave suferite si a fost transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova. De aici, pacienta a fost transferata cu un elicopter la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, unde i s-au mai gasit, in afara de traumatismul la cap, si alte traumatisme la nivelul splinei, care i-a fost scoasa, si la nivelul plamanilor.

Tanara va fi scoasa din spital si adusa in cursul zilei de vineri, urmand ca ea sa fie inmormantata duminica. Fata implinise 18 ani in luna ianuarie si era singurul copil al familiei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI