„14 zile de tratament la spital, 12 zile într-un salon, de unde am ieşit doar de două ori pentru a cate o radiografie pulmonară (nicio ieşire nu a durat m ai mult de 6 minute).

Tratamentul: 80_perfuzii pentru tratamentul pneumoniei; 30_anticoagulant injectii; 60_anti_COVID sunt cele două medicamente pe care le-am folosit pentru a trata virusul; plus gastroprotectoare şi alte delicatese".

Echipa medicală conştiincioasă, profesionita. Asistenţii în echipament de costum de astronaut în condiţii aproape inumane. Entuziasmul lor şi atitudinea încurajatoare, nu au lipsit nicio clipă.

Tanczos Barna a scăpat de coronavirus

Plusul, din partea mea:

Comportament ascultător, exerciţii de respiraţie dimineaţa şi seara şi o oră de plimbare în celula. Primele două zile de test, apoi o zi 400 ture de 2x6m deşi am calculat nu îndrăznesc să scriu aici în 12 zile câţi kilometri s-au adunat...
Rezultat:

Un renumit politician a anunţat că s-a vindecat de coronavirus şi că a fost externat din spital

Citeste si: VIDEO- Medicul Taner Chemal a murit răpus de coronavirus. ”A fost un om care a adus plus valoare societății”- EXCLUSIV

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Rezultat:

2x #TEST_negativ_SARS_CoV_2, plămânii aproape complet curatati, care totuşi trebuie să fie feriţi, odihniţi şi trataţi acasă timp de câteva săptămâni.

Citeste si: Amenzi de cinci ori mai mari pentru șoferi. Legea a intrat în vigoare

Citeste si: Coronavirus la fabrica vizitată de Klaus Iohannis

Între timp, 1 buc.

jurnal de spital, 4 cărţi şi o ceva muncă intelectuală în agricultură şi sport. Privind în urmă după două săptămâni şi văzând că alţii în altă parte în câte zile s-au vindecat, consider că am scăpat uşor!”, a scris Tanczos Barna, vineri pe Facebook.

Citeste si: Fotbalistul Cristi Manea are coronavirus! Irina Deaconescu este în stare de șoc!

Pe 11 iulie, senatorul UDMR anunţa, tot pe reţeaua de socializare, că s-a infectat cu noul virus, însă precizat că este în grija unei echipe medicale fantastice şi că se simte foarte bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si