Fel de fel de bunătăți și cadouri pentru tolba iepurașului ademenesc vizitatorii care vin la Târgul de Paște din Sibiu. Peste 45 de căsuțe au fost instalate în Piața Mare a orașului. Dulciuri, decorațiuni, obiecte din ceramică și tot feluri de preparate savuroase vor putea găsi cei care merg la târg.

Citește și: „Alice în Țara Minunilor” este tema aleasă pentru Târgul de Paște din Craiova. Primăria a pus la dispoziție programul de funcționare și activitățile desfășurate

Ce bunătăți vor putea găsi turiștii care vin la târg

Producător: ”Anul acesta, la târg, am venit cu produsele realizate de mine personal. Sunt ouă lucrate pe polistiren. Este o nouă abordare a decorațiunilor, care ar trebui să ne însoțească la sărbătorile pascale.”

Producător: ”Am venit din Bucovina cu pască, cozonaci, salam de biscuiți, plăcinte cu mere, dovleac, totul tradițional cum se făcea pre vremuri, fără chimicale, conservanți.”

Târgul de Paște de la Sibiu a devenit atracția principală a turiștilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Turist: ”Este frumos. Îmi plac toate culturile care s-au strâns la un loc și oamenii. Suntem scoțieni și ne simțim foarte bine aici.”

Pe lângă căsuțele cu cadouri și bunătăți, la târg a fost amenajată și o zonă de distracție pentru cei mici.

Turist: ”Un vibe foarte bun, e bine. Așteptăm sărbătorile pascale.”

Târgul de Paște din centrul Sibiului se va încheia pe 18 aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si