Presedintele Klaus Iohannis a fost, timp de o saptamâna, în concediu de odihna pe care a anuntat ca si-l va petrece în Germania, alaturi de parintii sai. Numai ca presedintele a fost fotografiat, conform Antena 3, într-un aeroport din Spania, la Palma de Mallorca.
Gustav Heinz Iohannis, tatal lui Klaus Iohannis a oferit o reactie la vacanta fiului si a lansat un atac la Antena 3.
Din Germania, Iohannis senior, spune ca nu se uita la Antena 3.
”Nu va confirm nimic. Eu nu dau în general infomatii asupra fiului meu si asa ca indiferent ce ar fi, raspunsul meu este negativ. Pe noi nu prea ne intereseaza Antena 3. Când vedem ceva din România, vedem altfel, dar Antena 3, exclusiv, nu. Nu dau relatii (n.r. – despre vacanta presedintelui Klaus Iohannis). Va multumesc pentru interesul dumneavoastra si va urez o zi frumoasa”, a fost reactia tatalui presedintelui României pentru EVZ.

Gustav Heinz Iohannis, tatal lui Klaus Iohannis a oferit o reactie la vacanta fiului si a lansat un atac la Antena 3. Din Germania, Iohannis senior, spune ca nu se uita la Antena 3.

”Nu va confirm nimic. Eu nu dau în general infomatii asupra fiului meu si asa ca indiferent ce ar fi, raspunsul meu este negativ.

Pe noi nu prea ne intereseaza Antena 3. Când vedem ceva din România, vedem altfel, dar Antena 3, exclusiv, nu. Nu dau relatii (n.r. – despre vacanta presedintelui Klaus Iohannis). Va multumesc pentru interesul dumneavoastra si va urez o zi frumoasa”, a fost reactia tatalui presedintelui României pentru EVZ.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si