De trei zile nimeni nu mai stie nimic de ei. Si cum fiecare este casatorit cu altcineva, comunitatea a luat foc.

Joi seara s-a intamplat ce s-a intamplat si de atunci nimeni nu mai da de amorezi.  Nici Romeo si Julieta nu s-au iubit ca ei. Si nici n-ar fi putut! Nu de alta dar indragostitii din Ivesti sunt casatoriti, fiecare cu altcineva, si baiatul este cam...sarac.

"Nu vrem s-o lasam la prapaditul asta ca e un Golan. A umblat cu golance, peste tot. Noi fata asta nu o lasam la el. Va da bani pe ea? Nun e trebuie nimic. Noua ne trebuie san e aduca fata acasa. Nun e trebuie nimic de la el. Nu-l batem, nu-l omoram, dar numai sa o aduca acasa, sa o vedem acasa. Am crescut-o dintr-o tandara si acum s-a dus dupa prapaditul asta?", spune bunica fetei.

O fi dragostea mare, dar parca nu prea merge pe stomacul gol. "A furat 25 de milioane din casa. Sa vina acasa! Peste o saptamana, doua tot o gasim si tot o aducem inapoi. Nu-I facem nimic, n-o batem. Ala e sarac, e vai de capul lui. La noi are vila, are masina.", spun rudele fetei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Telenovela tinde sa se umfle precum castelele cu turnulete. Cum sa nu intervina insusi bulibasa din Ivesti. Mai ales ca fata e nepoata lui. "Asta e o panarama de baiat. Nu stim  ce i-a facut de a terminat-o, a prostit-o.
A luat bani de acasa, de la socrul ei si socrul e om gospodar."
, spune si bulibasa Ferdinand.

Politistii au confirmat faptul ca tanara este data in urmarire nationala. Parintii tinerei ii ajuta si au plecat prin tara sa o caute.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si