Valorile termice vor fi în creștere în majoritatea regiunilor, însă sunt așteptate fenomene extreme în toată țara. Cerul va fi variabil spre senin, dar vor exista și înnorări în mai multe zone. Este posibil să plouă în Dobrogea, la munte și doar izolat în Muntenia, Moldova și Transilvania, iar în a doua parte a nopții posibil în Banat și Crișana. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 33 de grade. 

Citește și: Ploile au făcut prăpăd în Delta Dunării. Oamenii au rămas fără cale de acces

În Capitală, vremea va fi extrem de călduroasă, iar maxima va ajunge până la 32 de grade.  

Și la mare vremea va fi frumoasă, însă spre după-amiază, vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice.  

Citește și: Vremea se schimbă în România! Meteorologii anunță prezența unui val de aer tropical

Ploile au făcut prăpăd în Delta Dunării. Oamenii au rămas fără cale de acces

Ploile și căderile de grindină fac ravagii în majoritatea țării. O cantitate semnificativă de apă a căzut și în Delta Dunării, iar oamenii au rămas fără principala cale de acces.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dunărea umflată a înghițit chiar sub privirile unor oameni malurile neconsolidate din satul Pătlăgeanca, aflat în județul Tulcea. Aceștia au rămas fără principala cale de acces. Stratul de gheață nu s-a topit nici la ore distanță după furtună.  

Citește și: VIDEO- Ploile fac prăpăd în România. Trafic rutier îngreunat și copaci căzuți în Argeș, în urma furtunilor

Femeie: „  Nu, doar să mergem pe jos 12 km, să ne treacă, dar sunt și șacali, ne e frică de ei”. 

Tudor Cernega, primar Ceatalchioi: „Este o localitate care ia cel mai mare debit de apa în piept. Este un fenomen natural, pericolul nu era atât de mare dacă nu era în apropiere de gospodăriile oamenilor”.  La Tulcea a fost convocat Comitetul Județean de Urgență. 

Citește și:  VIDEO- Ploile fac prăpăd în România. Trafic rutier îngreunat și copaci căzuți în Argeș, în urma furtunilor

Ploile fac prăpăd în România. Trafic rutier îngreunat și copaci căzuți în Argeș, în urma furtunilor

Ploaia a pus stăpânire pe Argeș. Traficul rutier a fost îngreunat, iar doi copaci au căzut peste mașini. Nu au fost semnalate alte pagube și persoane rănite. Doi copaci au căzut peste autoturismele parcate pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni și în municipiul Pitești, cartierul Gavana II. Nu au avut loc incidente sau alte evenimente.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si