Potrivit lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, Poliția Locală le-a oferit patronilor 72 de ore la dispoziție pentru a desființa construcțiile ilegale. În caz contrar, acestea vor fi demolate prin dispoziția primarului.

Terase construite ilegal pe malul Lacului Herăstrău 

„Patronii teraselor Kayo, It Cucina, Nuba, HiroBay, Taverna Racilor, Stadio şi Il Locale au ridicat construcţii fără autorizaţie pe malul lacului Herăstrău.

La solicitarea noastră, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, singura instituţie care are competenţa să facă astfel de verificări în zonele protejate (Parcul Herăstrău este monument istoric), a verificat aceste terase şi a confirmat tot ce am spus public”, a explicat, sâmbătă, pe Facebook, Clotilde Armand.

De asemenea, în postarea sa, aceasta a mai afirmat că „nu doar fostele administrații PSD-PNL le-au dat afaceriștilor de partid lacul Herăstrău, i-au și protejat de controale și au închis ochii la toate neregulile”.

Clotilde Armand: „Tupeul unor patroni a fost atât de mare”

„Tupeul unor patroni a fost atât de mare încât în goana după profit unii dintre ei au ridicat construcţii direct pe domeniul public, pe spaţiul verde, şi pe pontoanele care sunt în proprietatea Municipiului Bucureşti. Ilegalităţi peste ilegalităţi. În toate aceste cazuri, Poliţia Locală a Capitalei a sesizat Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 şi s-au deschis dosare penale pentru executarea de lucrări fără autorizaţie de construire într-o zonă protejată (pentru încălcarea flagrantă a Legii nr.

50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii)”, a continuat Clotilde Armand, pe Facebook.

Citește și: Tinerii care vor să își construiască o casă primesc teren gratis de la stat! Unde se dau parcelele de pământ și ce condiții trebuie să îndeplinească

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

herastrau

Lacul Herăstrău

[Sursa foto: Facebook ]

În același timp, primarul Sectorului 1 al Capitalei a mai explicat că polițiștii locali le-au oferit patronilor care au construit ilegal 72 de ore pentru a desființa aceste lucrări, aflate pe domeniul public al Capitalei.

În cazul în care aceștia nu se vor conforma, construcțiile respective vor fi demolate pe cale administrativă, în baza Dispozițiilor Primarului General.

„În plus, polițiștii locali le-au dat termen de 72 de ore pentru desființarea lucrărilor ilegale construite pe domeniul public al Capitalei, urmând ca în caz de neconformare, aceste construcții să fie desființate pe cale administrativă, în baza Dispozițiilor Primarului General”, se mai arată în postarea de pe Facebook a lui Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si