Testele de inteligență sunt modalități extraordinare de petrecere a timpului liber. Pe lângă faptul că va pun mintea la contribuție, ele vă ajută și să vă relaxați. Acest ultim joc de inteligență este menit să vă facă să vă smulgeți părul din cap în timp ce vă întreceți contra cronometru, informează The Sun.

Asta pentru că veți avea nevoie de o vedere foarte ageră și de determinare pentru a avea chiar și cele mai mici șanse de reușită.

Această iluzie optică vă va pune cu adevărat la încercare în timp ce căutați creatura insesizabilă. Dacă reușiți să vă relaxați și să rămâneți concentrați pe durata testului, este imposibil să nu descoperiți leopardul printre stânci.

Iluzie optică

Imagine test iluzie optică.

[Sursa foto: Caters]

Citește și: Iluzie optică greu de rezolvat. În câte secunde găsești cele 4 chipuri din cofetărie?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Încercați să scanați cât mai multe zone ale imaginii. Dacă vă luptați cu adevărat, focalizați-vă pe colțul din stânga jos al imaginii, mai precizează sursa citată. Leopardul este așezat frumos pe vârful unei stânci. 

Răspunsul testului de inteligență

Dacă tot nu reușiți să-l găsiți, nu vă dați așa ușor bătuți, deoarece veți putea regăsi răspunsul mai jos. Imaginea incredibilă a fost surprinsă de fotograful Sudhir Shivaram, care a făcut poze cu animalul maiestuos în timp ce explora micul oraș indian Bera. 

"Locul este foarte popular printre leoparzi datorită terenului său stâncos. Leopardul ieșise din vizuină și se odihnea. Am păstrat o distanță bună față de el, astfel încât să nu fie deranjat. Am făcut fotografia cu leopardul ușor necentrat, așa că este foarte greu de găsit. Doar câțiva oameni l-au putut observa după un timp. Mulți au intuit greșit, în timp ce unii chiar au crezut că nu era nimic în poză.

Leoparzii sunt atât de bine camuflați în habitat", a explicat fotograful pentru The Sun.

Iluzie optică

Rezolvare test iluzie optică.

[Sursa foto: Caters]

Citește și: Primul lucru pe care îl vezi în iluzia optică de mai jos spune multe despre tine. Ești norocos sau ghinionist?

Iluziile optice au un pic mai mult sens atunci când afli că ochii noștri au foarte puțin de-a face cu ceea ce vedem. Mai degrabă, creierul nostru este cel care joacă rolul cheie în crearea imaginilor și încearcă să ne protejeze de potențialele amenințări din jurul nostru. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si