Close sidebar
Close sidebar

Teza de doctorat a lui Robert Negoita este plagiata integral!

Dezvaluiri de ultima ora in ceea ce priveste teza de doctorat a primarului Sectorului 3, Robert Negoita. Jurnalista emilia Sercan a publicat un articol in PressOne in care spune ca lucrarea omului politic este un plagiat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalista sustine ca lucrarea pentru titlul de doctor in Stiinte Juridice a lui robert Negoita este un plagiat total, de la prima la ultima fraza, iar sursele sunt disponibile, majoritatea, pe internet. Robert Negoita in varsta de 44 ani a devenit doctor in Stiinte Jurdice in 2012 la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", iar teza sa a fost coordonata de catre prof.univ.dr Ioan Dascalu.

Atat Robert Negoita, cat si Dascalu risca sa fie acuzati de fals in acte publice, deoarece si-au asumat originalitatea tezei in acord cu prevederile Legii Educatiei Nationale nr 1/2011 si ale Codului studiilor universitare de doctorat, printr-o declaratie pe propria raspundere, depusa la dosarul de doctorat, se arata in materialul publica de PressOne.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI