Theo Rose a început o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr actor și scenarist, nimeni altul decât Anghel Damian.

Theo Rose a confirmat despărțirea de Alex Leonte

Cântăreața a confirmat despărțirea de logodnicul ei, în urmă cu doar câteva ore, pe o rețea de socializare. Cei doi și-au spus adios după o relație de cinci ani și după ce acesta îi dăduse inelul de logodnă.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, la „Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive- Mărturisiri impresionante ale artistului momentului, cu cea mai rapidă ascensiune în trending-ul din România

În presă au apărut deja fotografii cu ea și noul iubit, actorul și scenaristul Anghel Damian. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare.

Ce a postat artista pe rețelele de socializare

„Lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi.

Citeste si: Cine este soția lui Bogdan de la Ploiești?! Cum s-a dat artistul de gol pe Tiktok că ar avea copil

După care, Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o

să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta. Simt că sunt unde trebuie.”, a spus celebra artistă pe rețelele sociale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si