Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ținute accesibile pentru toate buzunarele. Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva ținute accesibile

Stilul nu ține cont de bani, ci de alegerea vestimentației potrivite. Azi, la rubrica „Tu Dai Moda”, Gabriela Ghizel are un invitat surpriză și câteva propuneri de ținute șic pentru un buget mic.

Redactia Stirile Kanal D,

Ținute accesibile pentru toate buzunarele. Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva ținute accesibile

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Astăzi, la rubrica „Tu Dai Moda”, Gabriela Ghizel ne va prezenta câteva ținute accesibile

„Am văzut-o strălucind pe podiumul de la „Bravo, ai stil!”, i-am admirat ținutele și i-am apreciat carisma. Poate unii dintre noi ne-am întrebat dacă, într-adevăr, ea e cea din spatele aparițiilor. Așa că am adus-o într-un vintige shop, pe Maria, să vedem ce poate să facă. Oferă-ne câteva ponturi pe care le-ai aplicat în ținuta asta. Cu ce ar trebui să rămânem?”

Maria Ciobanu, finalistă „Bravo, ai stil!”: „Cred că T-shirt-ul aici este piesa de la care am plecat, pentru că el este un t-shirt oversize.

Dacă l-am fi lăsat în maniera lui, ar fi fost un pic prea lung și ți-ar fi tăiat din siluetă. În momentul în care-mi aleg un T-shirt mă uit la structură. contează foarte mult ca bumbacul să aibă structură, astfel încât să-l pot așeza cumva. În legătură cu printul, este important să nu avem un print răspândit pe întreg T-shirt-ul, astfel încât să existe la fel un centru de interes.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „De data asta avem o ținută cu un element surpriză, și anume acești pantaloni care am înțeles că sunt de schi.”

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Maria Ciobanu, finalistă „Bravo, ai stil!”: „Exact sunt niște pantaloni de schi, dar se pot purta lejer și în alte ținute. Ei sunt foarte trendy. Am făcut o ținută all white, la care am adăugat această jachetă de jeans.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D:   „Ce reținem de aici e cumva că în styling nu există reguli.”

Maria Ciobanu, finalistă „Bravo, ai stil!”: „La fel ne putem juca cu orice articol vestimentar care se încadrează într-o zonă stilistică: o rochie neagră care e foarte elegantă la care adăugăm o pereche de snickers sau o pereche de bocanci și avem o altfel de ținută.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI