Cel mai simplu este să alegi rochii vaporoase și să le asortezi la pantofi casual dama de pe marelbo.com. În felul acesta, vei obține ținute perfecte pentru mers la serviciu, pentru ieșit în oraș, pentru escapade la munte sau la mare și de ce nu, chiar și pentru evenimente lejere de zi. Marelbo este un producător român din inima Bucovinei, al cărui produse sunt realizate din piele naturală.

Poți comanda de pe site pantofii preferați sau îi poți cumpăra direct din magazinul din orașul tău (sunt peste 50 de magazine în toată țara), la un preț excelent, de producător.

Sunt unele zile în care suntem siguri că îți dorești o ținută colorată, care să atragă atenția și în care să arăți excelent. Indiferent dacă este vorba despre o ținută de mers la birou (dacă nu ai un anumit dress code impus), de o ținută casual sau de o ținută ideală pentru un eveniment de zi, nu uita de încălțămintea adecvată. Pentru un eveniment lejer de zi sau pentru o ieșire în oraș, îți recomandăm o rochie vaporoasă galben-pastel, cu mâneci bufante sau cu volănașe, la care să asortezi o pereche de pantofi în contrast. Astfel, poți alege această pereche de Pantofi casual dama 6051 verde. Știm ca poate la prima vedere, vei spune că este o ținută prea încărcată din punct de vedere vizual, însă îți garantăm că te vei îndrăgosti de contrastul dintre galbenul pastelat și acest verde viu.

Ținute cu pantofi casual și rochii vaporoase de vară

Ținute cu pantofi casual și rochii vaporoase de vară

După cum probabil ai observat, vara aceasta au revenit în trend rochiile din jeans și vei găsi chiar și rochii lejere, pe care le putem considera vaporoase, având în vedere că materialul este foarte subțire. Te încurajăm să le dai o șansă și să observi cât de ușor de purtat sunt, chiar și pe temperaturi caniculare. Dacă optezi pentru o rochie vaporoasă confecționată din jeans, atunci vei avea nevoie de o pereche de pantofi statement, care să aibă personalitate și să completeze ținuta.

Îți recomandăm acești Pantofi casual dama 6047 bej combinat. Datorită cromaticii, se potrivesc perfect cu nuanțele majorității rochiilor realizate din jeans. Sunt realizați din piele naturală, au un toc de 4,5 cm și o platformă de 3 cm. Chiar dacă au talpa supradimensionată, îți garantăm că sunt foarte comozi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Cura de cireșe este aur pentru organism. Ce beneficii are?

Ținute cu pantofi casual și rochii vaporoase de vară

Ținute cu pantofi casual și rochii vaporoase de vară

Ultima propunere de ținută de astăzi este formată dintr-o rochie vaporoasă albă, orice model îți dorești și o pereche de pantofi casual cu accente sport. Este una dintre cele mai râvnite ținute, în special când vine vorba despre street style, așa că nu trebuie să o ratezi. Alege orice tip de rochie albă îți dorești și asortează această pereche de Pantofi casual/sport 6035 roz combinat. Va fi o ținută pe care o vei îndrăgi și pe care o vei purta în cât mai multe ocazii.

Citeste si: Ce să mănâncă de Rusalii 2022? Tradiţia de mult uitată

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Ținute cu pantofi casual și rochii vaporoase de vară

Ținute cu pantofi casual și rochii vaporoase de vară

Acestea fiind spuse, sperăm să asculți părerile noastre și să alegi cele mai frumoase ținute compuse din rochii vaporoase de vară și pantofi casual de la Marelbo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si