O garderobă versatilă este o garderobă fericită. Cum ar fi să nu îți faci niciodată griji cum te îmbraci pentru următoare zi, deoarece orice ai alege din șifonier va arăta minunat pe tine, fără prea mult efort? Tuturor ne place extravaganța uneori, dar piesele versatile nu trebuie să-ți lipsească niciodată din dressing!

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Dumitru 2022?

O pereche de jeanși

Jeanșii sunt, de obicei, nelipsiți din garderoba oricui. Dar, totuși, asigură-te că sunt și unii de calitate! Este important să știi să alegi perechea de jeans potrivită pentru conformația corpului tău, înălțimea, greutatea și chiar gusturile tale. Ține minte că jeanșii pot avea croiuri diferite!

Poți opta pentru o pereche de jeanși cu un croi evazat, unii mai strâmți, unii cu talie înaltă și încă o pereche sau două cu un croi lejer. Culorile pot fi albastru închis sau deschis, gri sau negru. Dacă ai câte o pereche din toate cele menționate, nu ai cum să dai greș!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Dă un aer nou sufrageriei tale! Iată de ce ai nevoie

O cămașă albă

Deși poate părea banală, cămașa albă a salvat multe vieți în crize de modă!

Este important să alegi o cămașă care să nu fie dintr-un material sintetic și nici să-ți fie foarte strânsă pe corp. O cămaşă albă trebuie să fie confecţionată dintr-un material de calitate, precum poplin sau mătase.

Unul dintre marile sale avantaje este că poate fi purtată în orice anotimp, la orice ocazie.

Citeste si: Horoscop dragoste 2023: Zodiile care vor avea parte de un an minunat pe plan amoros

O jachetă

Jacheta este foarte versatilă, motiv pentru care o poți integra în multe ținute, în sute de combinații. O jachetă poate da un suflu nou ținutei tale și, de asemenea, te poate scoate din anonimat. Jacheta majoritar potrivită primăvara sau toamna.

Este de reținut că, pentru a fi versatile, jachetele pot fi alese în culori neutre precum bej, maro sau negru. În plus, este recomandat să încerci diverse lungimi și diferite croiuri.

Citeste si: Secretul unui hummus delicios. Rețeta tradițională


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si