Pe care am dori să o savurăm din plin, fără să auzim aceeași frază clasică, intenția contează. Poate că am creat deja un clișeu din ideea de a oferi un cadou de sărbători. Undeva am pierdut puțin din farmecul acestui gest.

Ce spui de o schimbare radicală? Ca o reconfigurare de traseu. Iată în rândurile ce urmează un top trei cadouri ideale pentru cei dragi- care să nu fie nimic din gama accesoriilor sau a decorațiunilor de sezon.

Îți propunem mai degrabă un top trei experiențe.

Citește și: 5 motive pentru care ar trebui să-ți cumperi un espressor automat

1. Plăcerea orelor de relaxare

Fie că vorbim de cuplu sau de o persoană, cu toții am aprecia să avem un timp al nostru, de relaxare. Așadar interesează-te despre voucher spa cuplu. Vei găsi oferte de masaje terapeutice, pentru ea cele anticelulită, pentru ambii cele de relaxare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Adevărul este că pare mai practică varianta de achiziție a unor vouchere cadou spa. Astfel îi dai șansa celui căruia îi vei înmâna acest cadou să își aleagă singur ziua în

care va participa la aceste sesiuni de relaxare. Este cadoul potrivit atât pentru cei dragi, cât și pentru cei din echipă, colegi sau angajați.

2. Un city break neplănuit

Pentru cei dornici de aventură, pentru cei care au tot amânat să plece într-o vacanță, poate chiar pentru părinții tăi workaholici un city break va fi o tentație. În sensul în care se vor vedea în fața faptului împlinit și vor considera un astfel de cadou o oportunitate de a se destresa.

Vor profita la maxim și vor pleca în aventură. Escapada care prinde bine și persoanei iubite de ce nu, iar în această perioadă festivă s-ar putea să găsești prețuri cum nu se poate mai bune.

Citește și: VIDEO- O poveste decorată cu emoție. Andreea Radu a renunțat la cariera în economie pentru a-și urma visul

3. Pachete și vouchere cadou beauty

Nu în ultimul rând, pentru femeile dragi din viața ta un pic de răsfăț nu strică. Ai putea găsi cadoul ideal în astfel de pachete și vouchere. Gama de astfel de cadouri este destul de cuprinzătoare, de la curs de make-up la ritual de relaxare pentru o viitoare mamă. Dacă știi o fashionistă împătimită, cu atât mai mult s-ar putea să îți surâdă ideea de a oferi acesteia un cadou care îmbină utilul cu plăcutul: o sesiune de shopping asistat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Astfel de idei sunt dovada că preferințele în ultimul timp s-au tot schimbat.

A dărui este unul poate din cele mai nobile gesturi și cele mai frumoase verbe și acțiuni. Dăruiește și vei fi răsplătit cu fericire pură. Asta dacă faci alegeri înțelepte. Preferă să fii creator de amintiri unice, diferite și să lași obiectele decorative pe loc secund. După ani în care la modă erau cadourile tematice- orice accesoriu putea deveni un cadou drăguț- este timpul să punem mai mult accent pe ceea ce contează și anume resursa prețioasă a timpului. Alege un cadou care va da multă valoare timpului petrecut la o activitate anume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si