O tornadă s-a format, luni după-amiază, în Bihor, în intervalul în care Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe coduri galbene de ploi și vijelii.

Citeste si: Avertisment dur pentru români. „Va trebui să ne întoarcem la măsuri mai drastice”

Potrivit meteorologilor, de luni de la ora 12, până miercuri, la ora 23:00, cea mai mare parte a țării va fi sub avertizare de instabilitate atmosferică accentuată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 30...40 l/mp", arată sursa citată.

Citeste si: Regiunea în care pandemia de coronavirus a făcut ravagii. Sunt zeci de mii de morți

Meteorologii spun că vremea se va menţine instabilă pe tot parcursul acestei săptămâni, în majoritatea regiunilor, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si