Gabriel avea doar 16 ani si era indragostit de o fata din sat, Adriana. Iubirea avea sa-i aduca insa moartea. Sentimentele lui nu erau vazute cu ochi buni de baiatul de 19 ani, care in final i-a curmat viaţa lui Gabriel. Cand el se intorcea acasa de la iubita, a fost asteptat la cotituta de o gasca de 4 indivizi, care l-au luat la bataie. Cu gatul rupt, el a fost abandonat in sanţ.

Oamenii sunt revoltaţi de cele intamplate,

Gabriel a dus o viaţa grea. Avea doar 2 ani cand el si cei 7 fraţi au ramas fara mama, care a murit. Tatal lor nu si-a refacut viaţa, ci s-a chinuit sa-si creasca frumos cei 8 copii, asa cum a putut. I-a invaţat sa fie harnici si respectuosi.
Langa sicriul in care un trup tanar e fara viaţa, tatal lui Gabriel nu vrea decat sa afle adevarul si ca vinovaţii sa fie pedepsiţi.

O verisoara de-a lui Gabriel a fost ameninţata peste noapte de o ruda de-a agresorului, dupa ce a distribuit pe o reţea de socializare o stire in care era relatata fapta care a avut loc la Ploscuţeni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sursa: Vrancea24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si