Prima ediţie a festivalului Massif va avea loc pe 7 scene, între 3 şi 5 martie, în Poiana Braşov.  Organizatorii festivalului Massiff 2023 își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai dorită destinație montană de către tinerii din Europa.  

Fanii se pot caza în aceleași hoteluri în care vor sta vedetele

Fanii Massif se pot caza în aceleași hoteluri cu headlinerii festivalului, dacă se vor caza la hotelurile recomandate pe site-ul festivalului.

Pe lângă artiști și celebrități, la unele dintre unitățile de cazare, organizatorii Massif fac un takeover, astfel că aici vor avea loc diversei activități zilnice.

Citește și: Cel mai mare festival de trap și techno are loc pe 16 și 17 decembrie în București

Cei care doresc să stea în aceste hoteluri pot scana codurile QR din fiecare recepție și primesc un discount de 20% la abonamentul festivalului. 

Citește și: Pregătiri pentru festivalul iernii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Poiana Brașov sunt disponibile mai multe hoteluri de 3 și 4 stele pentru cei care vor participa la festivalul Massif, iar prețurile pornesc de la 415 euro de persoană în cameră

dublă. 

Ce artiști vor cânta

Organizatorii pregătesc un mix între mai multe genuri muzicale, printre care muzica electronică şi folclorul.

Dimitri Vegas, situat în top 3 DJ ai lumii, vine la festivalul Massif din Poiana Braşov. În premieră pentru un festival din Europa, cea care-i va face deschiderea show-ului este chiar soţia lui.

Citește și: Theo Rose s-a afișat cu burtica de gravidă. În ce ipostază a apărut artista

Şi artişti români de renume sunt invitaţi în Poiana Braşov. Printre ei, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Inna, Killa Fonic, Dirty Nano dar și Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor.  

Citește și: Lovitură dură pentru Culiță Sterp. Ce nu mai are voie să facă artistul

Abonamentele disponibile acum pentru  Massif 2023:

  • General Access Basic: 79 euro plus taxe
  • General Access Risk Free: 99 euro plus taxe
  • VIP:  250 euro plus taxe

Fanii pot achiziționa și un pachet special care le oferă General Access la toate cele 3 festivaluri, la un preț special, de 299 euro+ taxe.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si