Potrivit zodiacului chinezesc, anul 2022 va fi gunervnat de Tigrul de Apă. Anul nou va începe pe data de 1 februarie 2022, în care cei mai mai mulți dintre nativi vor avea parte de un nou start excelent pe toate planurile.

Horoscopul chinezesc presupune ca fiecare an să fie atribuit unuia dintre cele 12 animale, iar ciclul acesta se reia după împlinirea celor 12 ani.

Află care este semnificația Tigrului de Apă, semnul zodiacal din horoscopului chinezesc al anului 2022.

Ce este Tigrul de apa?

Al treilea animal din horoscopul chinezesc este „Tigrul de Apă‟. Acesta este asociat cu tiparul de acţiune căruia nu îi plac jumătățile de măsură. Astfel, anul acesta, vom asista la evenimente de amploare, cu efecte pozitive şi negative, deopotrivă, iar la nivel personal, vom cunoaşte ascensiunea rapidă şi remarcabilă la nivel emoţional sau chiar declinul.

În cultura chinezească, Anul Nou debutează la 1 februarie, iar în zodiacul chinezesc sunt 12 necuvântătoare cărora le corespund anumiţi ani: şobolan, taur, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc.

Anului 2022 îi este asociat „Tigrul de Apă‟, care are loc o dată la fiecare 60 de ani. Apa este elementul asociat în mod direct cu emoţiile. Vorbim despre una dintre cele mai mari forţe ale naturii, cu caracter imprevizibil.

În tradiţia chinezească, acest semn zodiacal este cunoscut pentru puterea, îndrăzneala şi predilecţia pentru a face totul măreţ. Astfel, în 2022 câştigă cel care riscă şi acţionează sau va regreta.

Totul despre Tigrul de apa, animalul care ne aduce Noul An Chinezesc 2022

Totul despre Tigrul de apa, animalul care ne aduce Noul An Chinezesc 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur intră în retrograd începând cu 14 ianuarie 2022. Primul hop din an pentru zodii

Care sunt caracteristicile Tigrului de apa in zodiacul chinezesc?

Tigrul de apă se află printre cele mai fermecătoare semne ale zodiacului chinezesc. Acesta se face deseori remarcat mai ales prin capacitatea sa creativă, prin felul în care reușește să cadă mereu în picioare.

De asemena, Tigrul înseamnă putere, pasiune și curaj. În astologia chinezească se mai spune că, tigrul este semnul norocului, de aceea ar fi bine să avem printre persoanele apropiate un tigru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Totodată, un semn luptător, mândru și divinizat, tigrul este apreciat pentru instinctul de apărare a gospodăriilor. Elementul fix al tigrului este lemnul care sugerează stabilitate.

Cei născuți în anii Tigrului de Apă au o minte ageră și flexibilă. Sunt nehotărâte, aceasta fiind o caracteristică fundamentală, însă își păstrează calmul atunci când sunt presați de luarea unei decizii. Tigrii de apă au imaginația foarte bogată lucru care le permite să fie scriitori sau oratori excelenți.

Apa este asociată culorii negre în sistemul de cinci elemente, de aceea, anul 2022 este numit Anul Tigrului Negru Yang. Tigrul este reprezentat de energie și de protecție și în combinație cu apa atrage o serie de lucruri pozitive pentru anul ce urmează.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii în Anul Tigrului de Apă?

Cum va fi Noul An Chinezesc 2022, anul Tigrului de Apa

Anul Nou Chinezescîncepe pe data de 1 februarie și se termina în 23 ianuarie 2023. Nou An chinezesc este cea mai importantă sărbătoare tradițională chinezească. Originea acestei sărbători este foarte veche, iar tradițiile și obiceiurile sunt vaste. În trecut această perioadă era timpul de reflecție și analiză al oamenilor.

Din punct de vedere astrologic, 2022 se anunță a fi un an mult mai bun decât 2021. Este anul celor care construiesc totul cu migală, al oamenilor care au o imaginație de invidiat. Totodată, este anul în care cei mai mulți se impun cu rezultatele muncii lor și mai puțin cu pălăvrăgeala.

Totul despre Tigrul de apa, animalul care ne aduce Noul An Chinezesc 2022

Totul despre Tigrul de apa, animalul care ne aduce Noul An Chinezesc 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Când începe Anul Nou Chinezesc 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

De asemena, anul 2022, este anul schimbarilor masive, al introducerii noilor și indrăznețelor idei, mai ales ale acelora foarte controversate. Căldura focului Tigrului va atinge pe toată lumea și va intra în viețile tuturor. În ciuda acestor efecte și aspecte negative, trebuie să accepți că este un factor epurator. Sfatul principal al anului 2022 este “Nu îți pierde umorul!”

2022 va fi un an cu totul exploziv. Poate fi și un an predestinat și marcat de neîntelegeri, dezastre și chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunță și un an al faptelor îndrăznețe. Nimic nu se va realiza la scara redusă. Fie ca e de bine, fie ca e de mai puțin bune, totul se duce la extreme. Dacă vrei să riști sau să iți încerci norocul, trebuie să fie o acțiune de mare nivel. Oamenii vor infăptui lucruri dramatice sub puterea impulsului de moment. Furia poate pune stapanire pe acțiuni, de aceea poate fi un an greu din punct de vedere diplomatic.

Totodată, prieteniile, legăturile ocazionale, afacerile care au nevoie de încredere reciproca și cooperare sunt destul de fragile în acest an și se pot rupe ușor. Totusi, puternicul și vigurosul Tigru poate fi folosit pentru a de impuls și vitalitate cauzelor pierdute, industriilor falimentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si