Un incident tragic a avut loc luni dimineață, într-un complex rezidențial din Capitală. O femeie din Iran ar fi recurs la un gest teribil.

Echipajele de salvare s-au deplasat de urgență la fața locului

Autoritățile au fost alertate prin apel la 112 cu privire la faptul că o persoană are intenția de a sări de la balconul unui imobil, de la etajul 11, potrivit Realitatea.net.

Citește și: O femeie de 36 de ani, găsită împuşcată într-o pădure din Tulcea. Lăcrămioara fusese dată dispărută de soțul ei

Un incident teribil a avut loc într-un complex rezidențial din Capitală.

Un incident teribil a avut loc într-un complex rezidențial din Capitală.

[Sursa foto: PixaBay]

În mai puțin de 1 minut, un echipaj din cadrul Secției 22 a ajuns la fața locului. Persoana în cauză, o femeie de 32 de ani, a sărit de la etaj. Medicii au constatat decesul femeii, de naționalitate iraniană.

De asemenea, la fața locului a ajuns și o echipă de descarcerare. Potrivit unor surse, agenții au pătruns în imobil prin forțarea ușii de acces. Nicio altă persoană nu a fost găsită în locuință.

Gestul șocant făcut de un bărbat din Gorj

Un bărbat Din Gorj, în vârstă de 34 de ani, și-ar fi pus capăt zilelor într-un mod terifiant.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La vârsta de 34 de ani, un bărbat ar fi recurs la un gest șocant. Bărbatul a decis să își pună capă zilelor, iar modul în care a făcut-o a terifiat pe toată lumea.

Citește și: VIDEO- Un bărbat și-a pus capăt vieții după ce a pierdut sume colosale la păcănele. Doi copii au rămas fără tată

La vârsta de 34 de ani, un bărbat ar fi recurs la un gest șocant

La vârsta de 34 de ani, un bărbat ar fi recurs la un gest șocant

[Sursa foto: istock]

Tragedia a avut loc în municipiul Motru, din județul Gorj.

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul ar fi folosit o chingă. Acesta s-ar fi agățat cu chinga, care era legată de o mașină, de parapetele drumului. Se pare că bărbatul ar fi scos apoi mașina din viteză, conform antena3.ro.

,,La data de 02 aprilie, ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă. În urma examinării trupului neînsuflețit nu au fost constatate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă'', se arată în comunicatul transmis de autorități, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si