Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Dolj! O familie si-a gasit ambii copii inecati in Jiu

O familie din Dolj si-a pierdut ambii baieti, de 9 si 14 ani, dupa ce au plecat sa se scalde in Jiu. Copiii au fost gasiti inecati, unul dintre ei de catre un localnic, iar celalalt de catre scafandri.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi frati au plecat sambata seara de acasa cu gandul sa se racoreasca. S-au dus sa faca o baie in Jiu si nimeni nu a mai stiut de atunci de ei. Primul copil, cel de 9 ani a fost gasit de un localnic, seara trecuta, cand omul a vazut cadavrul la marginea raului si a alertat autoritatile. Insa fratele lui nu a fost gasit in acea seara. „Au fost demarate cautari cu un echipaj de salvare cu o barca pneumatica, din pacate cautarile nu au dat rezultat pana la orele 24.00 cand au fost oprite”, a explicat Ionut Oprea, adjunctul sectiei de pompieri Craiova.

„Am aflat de acest nefericit eveniment, am mobilizat oamenii din localitate. Am cautat pana la ora 1 azi noapte, datorita intunericului si fiind pe marginea Jiului foarte multe vegetatie care ne putea pune viata in pericol, am decis impreuna cu politistii de la Filisi sa incepem cautarile”, a explicat Dumitru Amza, primarul comunei Bralostita.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un cioban le-a dat sperante celor care il cautau pe baiat. „Eu l-am trimis pe mal, nu s-a mai bagat in apa, ca a intrebat de podul de la Balta. Si a luat-o pe drum. A zis ca a venit Jiul mare si nu mai poate sa treaca inapoi”, a spus ciobanul. Din nefericire, scafandrii l-au gasit pe baiat fara suflare, la doi kilometri distanta, pe malul Jiului, in ziua de duminica, la pranz.

sursa: digi.24.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI