”La data de 28 ianuarie a.c., un agent de poliţie, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei Oraşului Baraolt a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliţiei, prezentând o plagă împuşcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, poliţistul prezenta semne vitale. La faţa locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenţie, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, joi, IPJ Covasna.

Citeste si: Experții OMS au ieșit din carantină. Începe ancheta despre originea noului coronavirus

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Avertismentul lui Bill Gates: "Trebuie să ne pregătim ca pentru război"

 Sursa citată a precizat că starea agentului a fost gravă de la începutt, fiind în comă, iar ulterior a decedat la spital. În continuare, se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Poliţistul îşi desfăşoară activitatea în cadrul I.P.J.

Covasna din anul 2019, fiind absolvent al unei şcoli de agenţi de poliţie. ”Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”, a mai precizat IPJ Covasna. 

Primar PNL de 38 de ani, răpus de coronavirus

Primarul Dan Cosmin Opruța avea 38 de ani, era căsătorit și avea un copil. Se afla la al doilea mandat de primar, câștigând alegerile din 2020 din partea PNL.

Potrivit surselor alba24.ro, Dan Cosmin Opruța ar fi ajuns în urmă cu câteva zile la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia într-o stare gravă, fiind confirmat cu COVID-19 și având saturația de oxigen mică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si