Politicianul a stat timp de mai multe zile într-un spital din Bruxelles. El a primit tratament pentru că are probleme serioase de sănătate. Acum a fost externat și se simte mai bine.

Citeste si: Soția lui Traian Băsescu face primele declarații despre starea de sănătate a soțului său: „Se simte ca...”

Băsescu a fost externat din spital, asta după ce ajunsese de urgență în Bruxelles din cauza problemelor de sănătate.

Fostul președinte a fost acum surprins la vila de protocol din București, la scurt timp după ce a ieșit din unitatea medicală, potrivit Antena 3.

Traian Băsescu a ajuns în București

Politicianul a ajuns acasă noaptea trecută. Soția sa, Maria Băsescu, a început deja să împacheteze lucrurile pentru a părăsi locuința. Femeia a locuit acolo, în ultimii ani, alături de președinte.

Citeste si: Traian Băsescu, externat de la clinica din Belgia

Cuplul nu mai are voie să locuiască acolo, după ce Trăian Băsescu a pierdut dreptul de a mai sta în vila de protocol după decizia definitivă a instanței că a fost colaborator al Securității.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO- Traian Băsescu s-ar afla în stare gravă la Bruxelles: „Și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi”

În timp ce soția lui Traian Băsescu evacua casa, poștașul a adus o înștințare de la SPP, însă a fost ținut în fața clădirii fără ca cineva să-l bage în seamă.

Traian Băsescu a fost externat. Acum a ajuns în țară

Băsescu a ajuns în România.

[Sursa foto: Facebook]

„Dacă ați spus că e acasă, asta se numește refuz de corespondență, pentru că e prezentă”, a

spus poștașul.

Băsescu a ajuns în urmă cu doar o săptămână la Spitalul Militar din București pentru mai multe investigații. Luni, fostul președinte a plecat de Bruxelles, iar la doar două zile distanță acestuia i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European în momentul în care a primit sentința instanției că a colaborat cu Securitatea.

Politicianul a ajuns apoi la un spital din Bruxelles. El a mers pentru alte investigații, însă întors în România a revenit la Spitalul Militar din București, iar ulterior medicii au decis să-l trimită în Paris.

Citeste si: Primele imagini cu Traian Băsescu, după ce a fost externat din spital! Fostul președinte a ajuns în toiul nopții la vila de protocol


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si