Close sidebar
Close sidebar

Transformarea incredibila a lui Alexandru Sassu! Fostul deputat si director TVR este total schimbat in ultima perioada!

Alexandru Sassu (61 de ani) a afisat un look foarte imbatranit la ultima aparitie televizata.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Deputat cu state vechi in Parlament, Alexandru Sassu a fost o prezenta constanta in lumea politica autohtona. In 2007, politicianul de 61 de ani a fost chiar si presedinte al televiziunii publice, avand un mandat plin de scandaluri de tot felul, criticat mai ales de presedintele de atunci al Romaniei, Traian Basescu.

In martie 2010, cu un an mai devreme decat ar fi trebuit, Sassu a parasit postul, lucrand apoi o perioada intr-un trust media.
In toamna anului trecut, insa, Sassu a reaparut la un post tv intr-o dezbatere, prilej cu care a socat pe toata lumea, pentru ca parea neingrijit si albise complet! Cu acelasi aspect, vizibil imbatranit si afectat, Alexandru Sassu s-a prezentat din nou la un post tv, in direct, pe 28 februarie, de aceasta data fara coada, dar foarte slabit! 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI