Cel mai folosit mijloc de transport RATB, linia tramvaiului 41, care leaga cartierul Ghencea de nordul Capitalei, va fi deviata in zona barajului Ciurel, acolo unde se va construi un pasaj ce va traversa Soseaua Virtutii, potrivit conducerii Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

"Se face o deviere a liniei, dar deocamdata nu s-a stabilit cum si cand. Costructorul vine cu planul, care trebuie aprobat in comisia de circulatie.

El trebuie sa faca solicitare, dupa aceea ne intalnim si discutam, vedem toate posibilitatile, vedem modul de desfasurare, cu politia, ca nu este asa simplu", a declarat agentiei MEDIAFAX, Adrian Sorin Mihail, director general interimar al RATB.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Totodata, potrivit sefului RATB, in aceasta vara, circulatia tramvaiului 41 va fi oprita, doua weekenduri, pentru revizia anuala.

"Asa cum am mai procedat si in alte dati, se va opri circulatia pentru doua weekenduri, pentru revizie, apoi se va face devierea", a mai precizat Adrian Mihail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si