Trei minori cu vârste de 15, 16 și 17 ani au fost accidentați ieri, 24 februarie, în jurul orei 18:20, pe o trecere pentru pietoni din Piatra-Neamț.

Citește și: Tragedie fără margini. Doi băieți de 12 ani, campioni la ciclism, spulberați de o mașină

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un șofer de 64 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un vehicul pe breteaua care leagă strada Dărmănești cu strada Mihai Viteazul, "ar fi surprins și accidentat trei minori, cu vârste de 15,16 și 17 ani,

din Piatra-Neamț, care se aflau angajați în traversarea străzii, pe marcaj pietonal", a transmis poliția Neamț.

Cei trei adolescenți au ajuns la spital

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor trei pietoni, potrivit Ziar Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Ce reacție are un băiețel de 4 ani care aude pentru prima dată vocile celor din familia sa

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Accident cu șofer băut în Piatra Neamț

Cu o zi mai devreme, în data de 23 februarie, în jurul orei 16:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe

strada Doctor Emil Costinescu, în Piatra-Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 63 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un vehicul pe strada Doctor Emil Costinescu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând o bancă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

a declarat Sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si