Trei femei care se aflau într-un autobuz din Hunedoara au fost aruncate de pe scaune și s-au accidentat, din cauza faptului că șoferul care conducea mijlocul de transport în comun a fost nevoit să frâneze brusc, informează presa locală.

Potrivit ReplicaHD.ro, șoferul a încercat să evite coliziunea cu un autoturism care i-a tăiat calea.

Citește și: Restricții de circulație de 1 Decembrie în București. Pe ce bulevarde vor defila militarii din Armata Română

Cele trei persoane vătămate, în vârstă de 62-70 de ani, au fost transportate de urgență la spital.

Șoferul autoturismului, băut la volan

Din primele cercetări reiese că, șoferul care a pătruns în intersecție fără să respecte semnificația indicatorului "cedează trecerea" era sub influența alcoolului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un șofer de 19 ani a murit pe DN1, lovit de un alt tânăr de 21 de ani

„La data de 28 noiembrie 2022, în jurul orei 11:20, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Zambilelor, din Hunedoara, ajungând în intersecția cu strada Bucegi, nu respectat semnificația indicatorului "CEDEAZĂ TRECEREA”

şi a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere autobuzului condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Hunedoara, care a frânat pentru a evita impactul cu autoturismul", a transmis IPJ Hunedoara.

Citește și: Pățania unui bărbat din Iași după ce a cumpărat o baterie auto greșită: Magazinul îi cere daune uriașe

În urma frânării, trei pasagere din autobuz (două în vârstă de 62 de ani şi una de 70 de ani, din Hunedoara), care se aflau pe scaune, au căzut, în autobuz.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor 3 pasagere din autobuz, care au fost transportați la o unitate medicală, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat, în timp ce, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autobuzului, rezultatul a fost negativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si