Oamenii legii au fost in alerta timp de aproape 24 de ore, echipaje de politie, jandarmi, pompieri, dar si voluntari mobilizandu-se pentru a-i cauta prin zonele din apropiere.

Disparitia celor trei a fost anuntata de catre parintii copiilor, care, in urma unui scandal

in familie, i-ar fi lasat singuri in casa si ar fi plecat la cumparaturi. Actiunea de cautare a fost ingreunata de faptul ca parintii erau in stare avansata de ebrietate, neputand sa ofere politistilor semnalmentele odraslelor.

Baietii au fost gasiti vii si nevatamati, duminica, 5 noiembrie, dupa aproape 24 de ore de cautari, intr-o livada de pe raza comunei, mancand mere. Ei au spus politistilor ca au dormit sub cerul liber, adapostindu-se intr-o groapa in pamant.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Treziti din betie, parintii au declarat oamenilor legii ca nu este pentru prima data cand cei trei frati au disparut de acasa.

Cu o luna in urma, ei ar fi plecat fara sa spuna nimanui, fiind gasiti dupa doua zile, la niste rude.

Baietii au fost preluati in regim de urgenta de catre Protectia Copilului, institutia urmand sa efectueze o ancheta sociala privind situatia familiala.

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si