Potrivit bihon.ro, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia echipajelor maghiare de descarcerare. Pe langa cele trei persoane care si-au pierdut viata, alti cinci cetateni romani au mai fost raniti. Acestia au fost transportati la spitalele din Ungaria pentru primi ingrijirile medicale necesare, mai scrie sursa citata.
Se pare ca accidentul a fost cauzat de soferul microbuzului care s-ar fi angajat intr-o depasire intr-o zona cu vizibilitate redusa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), Consulatul General al Romaniei la Szeged urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs sambata, in zona localitati Szolnok, din Ungaria.

”Accidentul a fost soldat cu decesul a 3 cetateni romani si ranirea altor 5. Reprezentantii oficiului consular au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la identitatea victimelor si starea de sanatate a persoanelor ranite”, a transmis MAE


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si