Close sidebar
Close sidebar

Trei ursi, loviti de masini in mai putin de o ora în Sibiu! Reacţia halucinantă a autorităţilor

Trei ursi au fost loviti de masini in numai o ora in judetul Sibiu! Accidentele - doua pe autostrada si unul pe drumul national 7 - vin la 3 luni dupa ce alti doi ursi au sfarsit in bataia farurilor.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca de fiecare data, autoritatile se disculpa spunand ca in tot acest timp au facut tot ce le sta in putinta sa previna astfel de situatii dramatice. Cei care lupta pentru drepturile animalelor spun ca tot oamenii sunt de vina.  

Cu un minut inainte de accident, ursul din imagine intra in curtea Centrului de Intretinere si Coordonare al Companiei Nationale de Drumuri, iar camera de supraveghere il surprinde haituit de caini.

Speriat, animalul de mari dimensiuni fuge spre autostrada unde e lovit de un tir. Scapa cu viata spre deosebire de ceilalti doi ursi, ambii pui, care erau deja morti, pe DN7.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Victime omenesti n-au fost, doar pagube!
Fenomentul e insa alarmant- 4 ursi au fost loviti pe sosele din Sibiu din august pana acum! Desi n-ar fi trebuit sa se mai intample, autoritatile spun ca au luat toate masurile.

In schimb, cei care lupta pentru drepturile animalelor spun ca problema ursilor e gestionata prost. Nu la efect ar trebui sa fim atenti, ci la cauze! 

Aproximativ 1 500 de ursi traiesc doar in padurile din judetul Sibiu.
Desi nici gardurile electrice nu ii mai opresc, autoritatile iau in calcul suplimentarea lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI