Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Treningul la birou și în general piesele sport duse în zona asta business sunt un subiect sensibil. Spune-mi dacă putem să facem asta?”

Andrei Mocanu, stilist vestimentar: „Bineînțeles că putem să facem asta, cel puțin acum în 2023. Acest trend cumva a început încă de anii trecuți, dar câștigă teren și în prezent. După cum am făcut și acum, putem să luăm un trening peste care adăugăm un blazer și putem merge liniștiți la birou.

Oricând putem să înlocuim pantoful sport cu o pereche de stiletto și iarăși ducem acest trening într-o zonă puțin mai elegantă.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Presupun că nu orice tip de trening merge dus în zona asta. Cum ar trebui să-l alegem pe cel potrivit?”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andrei Mocanu, stilist vestimentar: „Este important ca acesta să urmărească linia corpului, să nu fie confecționat dintr-un material foarte gros, astfel încât să îți fie ușor să-l porți și să poți adăuga ceva peste.”

Gabriela Ghizel, reporter Kanal D: „Deci bluza de training poate fi atât articolul pe care îl luăm pe dedesubtul a ceva, cât și ceea ce luăm pe deasupra.

Doar că diferența este...”

Andrei Mocanu, stilist vestimentar: „Diferența este fit-ul. Dacă mai devreme am mers pe un fit mai slim care să urmărească liniile corpului, de data aceasta am ales un fit mai oversize ca să poată fi purtat cu ușurință peste hainele pe care le-ai adăugat.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si