Acele bradului nu trebuie sa cada
Bradul trebuie sa aiba crengile ridicate si sa aiba o culoare verde inchis. Pentru a se vedea cat de proaspat e taiat acest brad trebuie sa strangi usor o crenguta in mana si trebuie sa observi ca acele sa nu iti ramana in palma.
Atinge tulpina si crengile. Ele trebuie sa fie lipicioase, iar pe mana trebuie sa-ti ramana urme de seva.
Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro
Crengile trebuie sa fie flexibile
Crengile, daca sunt indoite, trebuie sa isi revina la forma initiala.
Ambaleaza bradul intr-o plasa speciala
Crengile nu se vor lasa deloc in toata perioada in care bradul este depozitat.
Infige la baza tulpinii un cartof
Pentru a pastra bradul mai mult timp, ciopleste tulpina la baza si ascute-o pana incepe sa arate ca un tarus.
CITESTE SI: 5 trucuri de slabit demonstrate stiintific- Nu o sa dai gres cu ele