Close sidebar
Close sidebar

Trunchiul decapitat si fara membre gasit in largul coastelor daneze, identificat ca fiind al jurnalistei suedeze Kim Wall

Un trunchi fara cap si membre gasit in largul coastelor daneze a fost identificat ca fiind al jurnalistei suedeze Kim Wall, a anuntat miercuri politia daneza, relateaza BBC News.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

”ADN-urile trunchiului si al lui Kim Wall se potrivesc”, a anuntat Politia din Copenhaga intr-un mesaj postat pe Twitter.

Wall a fost vazuta ultima oara pe 10 august, plecand intr-o calatorie pe un submarin impreuna cu inventatorul Peter Madsen.

Submarinul s-a scufundat la cateva ore dupa ce a inceput cautarea lui Wall, iar Madsen a fost acuzat de omor prin neglijenta.

El a declarat initial ca a lasat-o in siguranta in apropiere de Copenhaga, insa a spus, ulterior, ca a jurnalista a murit intr-un accident si ca ”inmormantat-o” in mare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Politia din Copenhaga urma sa ofere detalii miercuri, intr-o conferinta de presa.

Trunchiul a fost gasit luni. Membrele si capul au fost taiate in mod voit, a anuntat politia.

Wall, in varsta de 30 de ani, a fost data disparuta de prietenul ei, dupa ce tanara nu s-a mai intors din calatoria cu submarinul de pe 10 august.

Aceasta jurnalista independenta voia sa scrie un material despre Madsen si submarinul sau, Nautilus.

Submarinul, dat disparut, a fost localizat pe 11 august, iar Madsen a fost salvat inainte ca submersibilul sa se scufunde.

Politia daneza crede ca vasul, de aproximativ 40 de tone, a fost scufundat in mod voit de catre Madsen, care a fost arestat. El respinge orice fapta reprobabila.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI