Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit, discuţia revenind în prim-plan după decesul lui Leo Iorga, care a murit pe 2 noiembrie, la 54 de ani, din cauza unui cancer la plămâni. Acum mai bine de 15 ani, pe 4 decembrie 2004, a decedat liderul Compact, Teo Peter. Muzicianul de 50 de ani se întorcea acasă cu un taxi, când într-o intersecţie, maşina în care se afla a fost lovită în plin de un automobil de teren aparţinând Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

Peter a murit pe loc. În urma anchetei s-a dovedit că puşcaşul american Christopher VanGoethem, aflat la volan, consumase alcool. Condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, acesta a refuzat să i se recolteze probe biologice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad, urmând ca marţi sa aibă loc inmormântarea la Cimitirul Bellu

Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit. Chitaristul Emil Laghia a fost înjunghiat de iubită

Puşcaşul marin a scăpat însă de acuzaţia de omor, în urma unui proces desfăşurat în SUA. În iunie 2005, la şase luni de la moartea lui Teo Peter, chitaristul Emil Valentin Laghia a fost găsit mort în apartamentul său din Tulcea.

Muzicianul a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit de către concubina sa. Ancheta a stabilit că cei doi avuseseră o ceartă conjugală, în urma căreia muzicianul ar fi încercat să o agreseze fizic pe partenera lui, iar în momentul în care acesta ar fi apucat-o de păr, ea l-ar fi înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie. Concubina lui a fost reţinută fiind cercetată pentru omor.
( vezi care au fost ultimele cuvinte ale lui Leo Iorga)

Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit. Primul chitarist a decedat în 2016

Peste doar o lună, în iulie 2005, impresarul Compact, George Popa (care s-a ocupat de prima instalaţie de sunet şi de studioul de înregistrări al grupului) s-a stins din viaţă în somn, la doar 51 de ani. Popa a murit în urma unui infarct, în timpul somnului, după ce în urmă cu câţiva ani mai suferise un altul. În 2008, toboşarul Leluţ Vasilescu a suferit un infarct pe scenă, la Făgăraş. În noiembrie 2016 s-a stins din viaţă şi primul chitarist al grupului, Marian Manoliu, la 63 de ani. Calvarul lui Leo Iorga  a început în 2011, când i s-a descoperit o tumoare la plămâni. Timp de mai bine de 8 ani, Iorga s-a lupta din răsputeri cu boala care l-a răpus, până la urmă, pe 2 noiembrie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si