Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta, trupul unui tanar a fost adus la mal de valuri, marti dupa-amiaza, pe plaja din Mangalia, informeaza News.ro.

Ulterior, cadrele medicale l-au identificat, stabilind ca este vorba despre adolescentul de 17 ani din Dej, dat disparut luni dupa ce a intrat in mare şi nu a mai ieşit. Trupul neinsufletit al acestuia a fost dus la morga pentru necropsie.

Tatal tanarului, in varsta de 45 de ani, a murit inecat, tot luni, la Mangalia, trupul acestuia fiind scos din apa in aceeaşi zi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Celalalt tanar de 17 ani, din judetul Mureş, disparut in mare la Saturn luni, este in continuare cautat de scafandri ai ISU Dobrogea.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, adolescentul din Mureş a disparut in mare luni, in statiunea Saturn, echipe de scafandri deplasandu-se la fata locului şi incepand cautarile. Verificarile au cuprins şi zona unui dig format din stabilopozi, crezandu-se initial ca trupul tanarului ramasese prins acolo.

La cautari a participat şi o nava a Agentiei Romane pentru Salvarea Vietii Omeneşti pe Mare.

Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta au fost solicitati sa intervina, luni dupa-amiaza, in Mangalia, unde un barbat de 45 de ani, din judetul Cluj, s-a inecat. El a fost scos din apa inconştient, iar cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare, insa fara rezultat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si