Gabriela Ghizel, jurnalist: Vorbim despre rochiile universale, cele pe care le putem purta de la 16 ani până la 80 de ani. Cum putem să le alegem vara?”

Cel mai important este să mergem pe materiale cât mai naturale

Andreea: „Cel mai important este să mergem pe materiale cât mai naturale. În cazul acesta vorbim despre o rochie care are în zona decolteului, în zona gulerului un drapaj foarte interesant care avantajează orice tip de siluetă.

Acest drapaj pune accentul pe zona umerilor și pe zona pieptului, astfel încât este foarte puțin probabil să nu-i vină bine cuiva. Este o măsură universală, ceea ce ne garantează faptul că avantajează pe aproape oricine. Este foarte confortabilă și foarte feminină.”

Gabriela Ghizel, jurnalist: „Dacă ar fi să mai bifăm câteva caracteristici pe care o rochie universală trebuie să le întrunească, care ar fi acelea?”

Andreea: „Am observat că femeile, în general, preferă să aibă mâinile acoperite. Vorbim despre o rochie cu mâneci bufante, care realmente au darul de a subția și de a alungi extremitățile. Trebuie să fie puțin deasupra gleznelor. Rochia cu nasturi mi se pare o idee foarte bună pentru orice vârstă și pentru orice tip de siluetă.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Moda sezonului: Tendințele anului 2023 în materie de rochie de mireasă

Gabriela Ghizel, jurnalist: „Am ajuns și la rochia tunică.”

Andreea: „Este cea mai practică rochie pe care o putem aveam în garderobă. Ea poate fi purtată în aproape orice context, de la unul casual, urban, cu o pereche de teniși sau espadrile.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si