Iubita lui Tudor, Mădălina, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "A plecat mult prea devreme sunt vorbele ce le rostim fără încetare înca din prima zi a anului 2019.

Tudor Simionov numai este printre noi dar și-a caștigat locul în inimile noastre si acolo va ramane vesnic.

Momentul să ne luam la revedere de la el a sosit. Pentru cei ce vor să-și ia ramas bun de la el, o să fie depus Duminică (17.02.2019)

la capela Bisericii Sf. Fanurie din Strada Cercelus Nr.18".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un român de 33 de ani și-a pierdut viața în Londra, acolo unde era angajat ca bodyguard la o petrecere exclusivistă. Tudor Simionov a decis să lucreze în noaptea de Revelion pentru că i se oferise o sumă de 400 de lire.

Citeste si: Alex Crăcui, tânărul mort pe scaunul frizerului, și-a prevestit moartea! Ce a putut să spună cu o zi înainte de deces

De când a ajuns la Londra, Tudor lucra ca și bodyguard în cluburi, mai ales la cele care organizau petreceri exclusiviste.

"Tudor a început să lucreze pentru cluburi și petreceri exclusiviste aproape imediat după ce a ajuns la Londra. Avea, de asemenea, experiență ca agent de securitate la București. Era un fanatic al fittnesului", a mai spus Katarina Petran.

Tudor asigura paza unei petreceri VIP cu temă sexuală

Publicația Mirror a scris că românul fusese angajat în acea noapte pentru a proteja prinți arabi și multimilionari ce participau la o petrecere VIP "sălbatică", în care "totul era permis".

Citeste si: S-a stabilit cauza decesului în cazul tânărului mort pe scaunul frizerului

Bodyguardul Tudor Simionov, 33 de ani, încerca să oprească un grup de 10 indivizi, înarmați, să pătrundă în locația de lux deținută de "un om de afaceri bogat" în care se desfășura o petrecere VIP cu tematică sexuală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si