Close sidebar
Close sidebar

Turista, gasita spanzurata si mancata de soparle, pe "Insula mortii". Mama ei crede ca a fost ucisa

Turista, in varsta de 30 de ani, a fost gasit moarta si mancata pe jumatate de soparle, in luna aprilie a acestui an, intr-un resort de pe "Insula Mortii", din Thailanda.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Recent, au aparut primele imagini cu ultimele clipe ale Elisei Dallemagne in viata. Tanara se plimba pe o poteca in apropiere de locul unde a fost gasita moarta.

Mama tinerei sustine ca nu crede ca fiica ei s-ar fi sinucis, asa cum spun anchetatorii. Ea este sigura ca fata ar fi fost omorata.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Elise Dallemagne facea parte dintr-o secta si a locuit timp de doi ani in Asia. Mai multi turisti si-au perduta viata pe "Insula Mortii" in ultimii ani, cei mai multi dintre ei s-au sinucis.

Imaginea cu Elise Dallemagne plimbandu-se pe insula a fost data publicitatii de catre autoritati.

Poza a fost facut pe 21 aprilie.

Ea a fost gasita ulterior spanzurata si mancata pe jumatate de soparle. Misterul mortii tinerei s-a adancit dupa ce s-a descoperit ca s-a cazat sub un nume fals, scrie Daily Mail.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI