Sezonul estival s-a deschis odată cu minivacanța de 1 Mai, iar litoralul a fost pregătit să-și primească turiștii. În stațiunea Mamaia, după trei zile petrecute, turiștii s-au bucurat de ultimele ore în soarele arzător.

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Ne aflăm la un festival de mâncare din nordul stațiunii Mamaia. Este foarte multă lume, iar majoritatea sunt din Constanța, turiști românii și străini. Trebuie să vă spun că este o vreme frumoasă pe litoral, atmosfera este întreținută de dj, iar muzica va răsuna până la miezul nopții. Așadar, oamenii se relaxează și profită de ultimele ore din această minivacanță de 1 Mai.

Sunt peste 20 de food truck-uri cu mâncare, băuturi și deserturi. De la tradiționalii burgeri și cartofi prăjiți până la paste și pizza. Din păcate, este ultima zi la acest festival dar turiștii sunt așteptați în continuare la festivalul de muzică electronică care va rămâne deschis până miercuri.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si