Close sidebar
Close sidebar

Tusea intruna, iar medicii credeau ca are cancer. Cand au vazut radiografia, au incremenit. "A stat acolo 40 de ani!"

Un barbat fumator, in varsta de 47 de ani, s-a prezentat la medic, acuzand o tuse sacaitoare care nu ceda la niciun medicament.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Diagnosticat initial de cancer, in urma radiografiei, s-a depistat o pata pe plaman, care, pana la urma s-a dovedit a fi un con de circulatie, de jucarie, pe care pacientul il primise intr-un set Playmobil, cand avea 7 ani.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Medicii au ramas suprinsi ca jucaria a ramas nedetectata atata timp si au declarat ca este primul caz din lume de corp strain traheobronsic care nu a facut probleme timp de 40 de ani. Doctorii cred ca, fiind mic atunci cand a inhalat conul, plamanii s-au dezvoltat in jurul jucariei.

Si cu aceasta ocazie medicii trag un semnal de alarma: copiii trebuie supravegheati indeaproape, pentru ca sunt din ce in ce mai multe urgente cu prichindei care inghit magneti mici, dar foarte puternici. O fetita a fost internata la un spital din Colorado din cauza unor magneti care ”ii ciupeau” stomacul. “Nu este o gluma”, avertizeaza doctorul Robert Kramer. “Inghitirea acest magneti poate avea drept consecinta decesul copilului”.

Sursa: 3dots.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI