Tzancă Uraganu a postat o fotografie cu casa în care a crescut și cu bunica sa. Imaginea a stârnit emoție printre fanii manelistului.

Tzancă Uraganu a postat o fotografie cu bunica sa

Manelistul a mărturisit că a crescut mai mult cu bunica sa și că îi este foarte recunoscător. Tot el a menționat că bunica sa s-a stins din viața în urmă cu câțiva ani.

Citește și: VIDEO- Incredibil câți bani a făcut Florin Salam dintr-o singură dedicație! Manelistul are un început de an promițător: „Cea mai tare dedicație”

''Casa în care am crescut la bunica mea! Scuze că n-am menționat, dar nu mai trăiește de câțiva ani.'', a scris Tzancă Uraganu.

Manelistul a vorbit despre copilăria sa

Artistul a declarat că nu a fost bogat, dar părinții s-au străduit să-i ofere tot ce are nevoie și să nu ducă lipsă de ceva.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Gestul făcut de Florin Salam pentru un copil de 12 ani

"Păi normal, cu părinții trebuie să ai mereu o relație frumoasă.

E normal că așa trebuie să fii cu părinții, niciodată nu trebuie să-i lași. Așa cum ei au fost mereu lângă noi când eram mici și voiau să avem tot ce este mai bun, așa trebuie să avem, noi grijă de ei acum.

Nu pot să spun că am avut tot ce mi-am dorit când eram mic, dar nici săraci așa nu am fost. Am avut strictul necesar, nici mult și nici puțin.

A fost cât trebuia!", a declarat Tzancă Uraganu, potrivit spynews.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si